МЕНЮ
x

Віза в Угорщину

Віза в УгорщинуДля подорожі в Угорщину мешканцям України необхідно отримати візу або картку малого прикордонного руху. Дозвіл на малий прикордонний рух дозволить в'їжджати на територію країни, не відкриваючи візи, однак пересування дозволено в радіусі 50 км. від кордону. Так як Угорщина уклала Шенгенську угоду, дія візи, яка була оформлена угорським консульством, поширюється на країни які входять до складу угоди.

Щоб подати документи на оформлення візи необхідно перш записатися на сайті візового центру. При подачі пакета зібраних документів необхідна особиста присутність. Звертаємо Вашу увагу на те, що у разі неявки в призначений термін без попередньої відміни Вашого запису повторно записатися можна буде тільки після 14 днів. Документи і довідки, які надсилаються emeil або факсом, не приймаються.

У комплекс послуг з оформлення візи в Угорщину від нашої компанії входять:

Додаткові послуги:

Всі додаткові послуги у вартість не включені.

Щоб оформити візу в Угорщину необхідно додатково сплатити:

Консульський збір не повертається.

Сплата консульського збору виконується у відділенні банку що знаходиться при консульстві.

Для візи потрібно надати:

  1. Термін дії паспорта не менше 3-х місяців на момент закінчення запитуваної візи. Якщо це віза для багаторазового перебування, то на момент останнього виїзду з Угорщини або країни знаходиться в Шенгенській угоді.
  2. Період дії закордонного паспорта повинен бути не більше 10 років (підроблені паспорти не приймаються).
  3. Наявність 2-х і більше вільних сторінок «Візи» для позначки по запитуваним візам.
  4. Паспорт повинен мати чітку фотографію і точні дані, які підтверджують особу заявника. Невідповідні документи прийматися не будуть.
  5. Покриття першої сторінки не повинно бути порушено або мати розводи від води або інших рідин, також не приймаються паспорта старих зразків з червоною обкладинкою. Посольство може відмовитися приймати даний документ або поставити відмітку про відмову на візу.
  6. Копію першої сторінки закордонного паспорта і копії сторінок з Шенгенськими візами за останні 3 роки.
  7. Якщо у Вас є інші дійсні або старі закордонні паспорти (або їх копії) їх також необхідно пред'явити разом з копіями всіх сторінок з візами, які свідчать про в'їзд або виїзд з країни. Якщо у Вашому паспорті відсутня відмітка про те, що старий паспорт був зданий, Вам знадобиться довідка з ОВІРу, яка буде підтверджувати факт здачі.
  8. Заповнену візову анкету та одну актуальну фотокартку 3,5х4,5см, яка була зроблена протягом останніх шести місяців перед подачею документів, мати світлий фон, а обличчя повинно займати 80% від висоти знімка.
  9. Оригінал і копію паспорта громадянина України. Перед подачею необхідно переконатися в наявність відміток про видані і зданих закордонних паспортах.

10. Якщо Ви не є громадянином України, тоді Вам необхідно надати оригінали та копії документів, що підтверджують право на проживання і трудову діяльність в країні, і термін дії, яких не менше 3-х місяців на момент повернення з країн, що дотримуються шенгенську угоду.

  1. копію свідоцтва про реєстрацію Вашого підприємства;
  2. якщо підприємство працює за єдиною системою оподаткування, тоді необхідно подати довідку про сплату податків;
  3. необхідно надати копію патенту на свою діяльність, при його наявності;
  4. оригінал довідки з податкової інспекції, яка підтвердить відсутність у Вас заборгованості та в якій буде вказана сума доходу за останній квартал або рік.
  5. Довідки, які підтверджують фінансову стабільність підприємця, тобто податкову декларацію, бухгалтерську звітність, банківські виписки і т.д.
  1. Дата видачі довідки повинна бути не більше 1-го місяця на момент подачі документів;
  2. На бланку повинен бути вказаний вихідний номер і точна дата видачі;
  3. У довідці має бути вказано назву організації та особисті дані працівника, якому видається ця довідка;
  4. Вказана займана заявником посада і зарплата за останні 6 місяців;
  5. Відзначено що за заявником буде збережена його посаду та оклад на момент відсутності;
  6. Довідка повинна бути підписана керівником і головним бухгалтером підприємства і мати відповідні печатки. Якщо довідка видається керівнику підприємства, то її підписують головний бухгалтер і заступник.
  7. Дані компанії вказані на бланку повинні бути дійсні, так як посольство може зателефонувати у фірму для уточнення інформації, яка їх цікавить.
  1. Копію та оригінал пенсійного посвідчення;
  2. Довідку, в якій буде вказано розмір пенсії.
  1. Банківську виписку з Вашого рахунку, в якій розписано рух коштів за останні три місяці;
  2. Копію кредитної карти або дорожніх чеків з оригіналами, а також квитанцію про їх оплату. Тревел-чеки придбайте в розрахунку 45євро в день на одну людину.
  3. Кожен повнолітній заявник повинен представити документи про наявні особистих коштах. Якщо коштів на поїздку недостатньо, необхідно надати завірений нотаріусом спонсорський лист, що повідомляє про покриття будь-яких витрат. Також потрібно довідку про фінансовий стан даного спонсора. У деяких випадках можливе надання написаного від руки листа від спонсорів, форму написання якого необхідно уточнювати додатково.
  4. У разі сімейної поїздки будуть потрібні документи про фінансове становище одного з членів сім'ї (повнолітнього віку) підтверджують можливість фінансового забезпечення поїздки. Сума повинна покривати будь-які витрати, які пов'язані з поїздкою виходячи з пропонованих консульством вимог. Кожному заявнику необхідно включити в пакет документів копії довідок, що підтверджують ступінь Вашої спорідненості, тобто свідоцтва про народження, шлюбу та копія паспорта українського зразка особи, яка спонсорує дану поїздку. Оригінали даних документів необхідно надати при подачі всього пакету документів.
  1. У ваучері повинні бути вказані паспортні дані заявника, які ідентичні даним з закордонного паспорта, і відмітка про дату проживання;
  2. У тому випадку якщо проживання повністю оплачено, необхідно пред'явити копію отриманого ваучера з повною оплатою та оригінали всіх документів, які свідчать про оплату (квитанції).
  3. Якщо Ви плануєте зробити поїздку по кільком країнам, які входять в шенгенську угоду, тоді будуть потрібні документи, що підтверджують бронь номерів у готелях в яких Ви плануєте перебувати в цих країнах. Вимоги ідентичні вимогам для готелів Угорщини. Важливо! Деякі готелі мають домовленість з посольством і надають лише копію ваучера без оригіналу, в якій вказана передоплата в 20%. Уточнювати цю інформацію необхідно додатково.
  1. Віза в УгорщинуСвідоцтво про народження заявника;
  2. Свідоцтво про укладення / розірвання шлюбу батьків;
  3. Заповнені паспортні сторінки, на яких буде проставлена віза (копію закордонного паспорта одного з батьків, у який вписана дитина, і проїзний документ на дитину);
  4. Закордонних паспортів батьків;
  5. Громадянських паспортів батьків;
  6. У разі поїздки неповнолітньої самостійно або тільки з одним із батьків, знадобиться завірена нотаріусом заява від батьків і документ який підтверджує покриття всіх витрат.
  7. Довідок з місць роботи батьків та виписки з їхніх рахунків в тому випадку якщо батьками не буде оформлятися візи з дитиною.
  8. Довідка з навчального закладу, яка дозволяє не бути присутнім на заняттях в даний період.
  9. Поліс медичного страхування, що забезпечує покриття в 30тис. євро на весь період Вашого перебування в країні з урахуванням коридору в 15 днів. Коли планується одноразовий в'їзд, то медстраховка оформляється на період, в який запланований від'їзд плюс дні перебування в країні і 15 додаткових днів. І в цьому випадку з'являється можливість отримання візи, що має гнучкі терміни перебування в Угорщині (згідно Шенгенського кодексу). Якщо оформляється багаторазова віза, то поліс оформляється на весь термін дії запитуваної візи.

Термін оформлення угорських віз:

Становить приблизно 7 - 10 днів (може і більше). Існує можливість оформлення термінової візи, однак попередньо необхідно отримати дозвіл від керівника Угорського візового відділу. Термінова віза оформляється за 3 дні, при цьому візовий збір становитиме 70 євро.

Вартість оформлення віз Ви можете дізнатись завантаживши прайс-лист

ПРАЙС-ЛИСТ

Нашi контакти

(044) 209-99-93

(097) 164-44-40

01103, Україна, м. Київ, бул. Дружби Народiв, 26/1

Форма обратной связи