МЕНЮ
x

Віза в Чехію

Віза в ЧехіюБагато українців, зважаючи на близьке розташування Чеської республіки і демократичною ціновою політикою в даній країні, воліють проводити уїк-енди або відправлятися в туристичні поїздки саме до Чехії. Однак для того щоб відвідати дану країну їм необхідно отримати чеську шенген візу.

За рахунок зростаючого попиту на візи до Чехії їх отримання перетворилося на досить проблематичний процес, який вимагає збору та оформлення великої кількості документів. Щоб спростити даний процес в Україні, станом на поточний рік, відкрито три консульства Чехії. Вони розташовані в Києві, Донецьку та Львові, проте відкриття віз здійснюється в жорсткій відповідності з місцем реєстрації заявника.

У вказану вартість на чеську візу входить:

Наша компанія також надає наступні додаткові послуги:

* Будь-яка з додаткових послуг у вартість не включена і оплачується заявником окремо.

При подачі документів на візу в Чехію необхідно сплатити:

Оплата візового (консульського) збору виконується у відділенні банку, яке розташоване при консульстві. Пам'ятайте, що консульський збір не буде повернений навіть при відмові.

Щоб оформити чеську візу потрібно пред'явити наступний список документів:

  1. особа заявника має займати близько 80%;
  2. не повинно бути присутнім елементів, здатних спотворити зовнішній вигляд - окуляри, гримаса або зачіска закриває частину обличчя (лоб і вуха повинні бути відкриті).
  3. Зроблена фотографія повинна відповідати зовнішньому вигляду заявника на даний момент. Якщо ж за певний період часу відбулися значні зміни в зовнішньому вигляді заявника, наприклад, людина дуже схудла або поправилась, збрив або відростив вуса, пофарбував волосся, то необхідно вклеїти нове фото в розділ паспорта з особливими відмітками і завірити його в ОВІРі.

Віза в ЧехіюПовторна подача фотографій зроблених для попередніх віз можлива в тому випадку якщо віза була відкрита не раніше, ніж півроку тому.

У разі наявності дітей віком від 5-ти до 14,5 років їх фотографії повинні вклеюватися в паспорти їхніх батьків. Якщо дитина старше 14,5 років, то на нього необхідно оформити окремий дитячий проїзний документ.

  1. вказано вихідний номер і дата видачі, адреса і телефон підприємства;
  2. обов'язково вказана посада заявника;
  3. наявність гарантії збереження робочого місця за заявником;
  4. вказано, що довідка була видана за місцем вимоги;
  5. завірена оригінальною мокрою печаткою;
  6. підписана заступником у разі поїздки директора або головного бухгалтера;
  7. директор не може видати довідку самому собі.
  1. Заяву, що підтверджує повне фінансування поїздки, завірена нотаріально і в якому зазначено: «в країни шенгенської угоди»;
  2. Ксерокопії свідоцтва про народження та паспорта громадянина України спонсора;
  3. Документ, що підтверджує родинний зв'язок в якості якого може виступати ксерокопія свідоцтва про народження заявника.

* Під час всього перебування в Чехії при собі необхідно мати закордонний паспорт і страховку.

Термін оформлення візи в Чехію від 5 робочих днів.

* При розгляді заявок співробітники консульського відділу можуть вимагати пред'явити додаткові документи.

Вартість оформлення віз Ви можете дізнатись завантаживши прайс-лист

ПРАЙС-ЛИСТ

Нашi контакти

(044) 209-99-93

(097) 164-44-40

01103, Україна, м. Київ, бул. Дружби Народiв, 26/1

Форма обратной связи