МЕНЮ
x

Віза в Латвію

Віза в ЛатвіюТак як Латвія входить до списку країн Шенгенської зони, поряд з латвійськими національними візами, Консульство Латвії видає шенгенські візи. Латвійська національна віза оформляється в разі, коли умови дії бажаної візи не відповідають шенгенській візі, наприклад тривалість перебування.

Оформити візу в Латвію можна виключно шляхом особистої подачі необхідних документів незалежно від мети Вашої поїздки. Також Консульський відділ проводить прийом груп заявників від 5 осіб, у яких однакова дата і мета поїздки. Для цього необхідно попередньо записатися на прийом по телефону та мати заповнені електронні анкети. Якщо дитині не виповнилося 14-ти років, він може не бути присутнім при подачі документів у разі їх подачі батьками. Діти, які досягли чотирнадцятирічного віку повинні бути присутніми особисто.

Увага! Подача підроблених документів або надання недостовірної інформації заявником призводить до відмови на візу і забороні на в'їзд не тільки в Латвію, а й в інші країни уклали Шенгенську угоду.

Наша компанія спеціалізується на оформленні всіх необхідних документів для отримання візи в Латвію, в комплекс пропонованих послуг входять:

Серед додаткових послуг нашої компанії є:

* Додаткові послуги сплачуються окремо.

При оформленні латвійської візи додатково сплачуються:

* Консульський збір не повертається навіть при відмові і оплачується у відділенні банку розташованого безпосередньо при консульстві.

Для візи до Латвії потрібна наявність наступних документів:

  1. Термін дії не менше 3-х місяців на момент закінчення поїздки або, у разі багаторазового перебування, на момент останнього виїзду з Латвії чи іншої країни, що входить в шенгенську зону.
  2. Термін дії паспорта не більше 10-ти років (подовжені паспорта прийматися не будуть)
  3. У наявність як мінімум дві незаповнені сторінки «ВІЗИ / VISAS» (для кожної візи, яка буде вклеєна). Коли з Вами подорожують діти, потрібна ще одна порожня сторінка на кожну дитину.
  4. Паспорт повинен ідентифікувати особу заявника. Посольство не приймає паспорти старого зразка (червона обкладинка) якщо в ньому відклеюється фотографія.
  5. Паспорт повинен мати чіткі, розбірливі дані і фотографії для ідентифікації особи заявника.
  1. Документи, що підтверджують реєстрацію - копію свідоцтва про державну реєстрацію, копію свідоцтва про сплату податку та ліцензію.
  2. Останній податковий звіт.
  3. Довідку з податкової про оплату та відсутність заборгованості з боку підприємця.
  4. Підтвердження фінансової платоспроможності (виписки з рахунків і бухгалтерська документація).
  1. Довідка від роботодавця, в якій вказана Ваша посада і розмір заробітної плати, виданої за останні шість місяців, дата прийому на роботу і зобов'язання зберегти посаду за заявником на момент перебування в поїздці.
  2. Довідка з банку, в якій зазначено стан Вашої депозитного рахунку.
  3. Довідка (виписка) з банку про стан карткових рахунків та рух коштів на них.
  4. Банківська виписка по рахунку за останні три місяці із залишком.
  5. Оригінал і копії дорожніх чеків, а також квитанцій про їх оплату (з розрахунку 45євро на 1-ну людину в день).
  6. Якщо витрати покриває третя особа, то потрібно гарантійний лист та документи, що підтверджують її фінансове становище.
  7. Документи на наявність власності в Україні та / або автомобіля.

Віза в ЛатвіюДодаткові вимоги для дітей віком до 18-ти років:

Стандартне оформлення візи до Латвії займе п'ять робочих днів. Якщо потрібно прискорене оформлення візи з поважної причини і при отриманому дозволі від посольства, то оформлення займе три робочих дні, проте консульський збір становитиме в такому випадку 70 євро. Якщо Ви скористаєтеся послугами Pony Express, то прискорене оформлення латвійської візи неможливо.

Зверніть увагу на те, що при необхідності, посольство може продовжити розгляд документів до 30-ти днів.

Вартість оформлення віз Ви можете дізнатись завантаживши прайс-лист

ПРАЙС-ЛИСТ

Нашi контакти

(044) 209-99-93

(097) 164-44-40

01103, Україна, м. Київ, бул. Дружби Народiв, 26/1

Форма обратной связи