МЕНЮ
x

Віза в Литву

Віза в Литву

В основному візи до Литви бувають короткостроковими, транзитними і національними. Короткостроковими є туристичні, ділові і гостьові візи. Також візи можуть дозволити одноразово або багаторазово відвідувати Литву.

Якщо Ви маєте Шенгенську візу, то в Литві можна перебувати до 3-х місяців. Для того щоб перебувати в країні більш тривалий період необхідно оформити візу яка дозволяє проживати в Литві. Такі права надає і національна литовська віза.

До послуг нашої компанії з оформлення візу в Литву входить:

У список додаткових послуг входить:

Візовий збір, переклад документів та інші доп. послуги не включені у вартість.

При оформленні віз до Литви необхідно додатково сплатити:

* Консульський збір не повертається навіть при відмові.

Оплата збору виконується через відділення банку консульства.

Щоб оформити візу в Литву знадобиться пред'явити такі документи:

  1. Термін закінчення дії не менше 3-х місяців на момент закінчення поїздки або періоду закінчення дії литовського візи. У разі багаторазового перебування враховується останній виїзд з країни шенгенської зони. Якщо термін дії менше, то паспорт не приймається.

1.

  1. Термін дії паспорта не може бути більше 10-ти років. Якщо паспорт продовжили - його не приймуть.
  2. Не менше 2-х порожніх сторінок з написом «ВІЗИ / VISAS» для вклеювання литовського візу в паспорт.
  3. Документ повинен підтверджувати особу заявника. Якщо в закордонному паспорті нечітка фотографія або є нерозбірливі дані, які не дозволяють ідентифікувати власника, цей документ не приймуть. Вам можуть відмовити і в разі наявності відклеюється фотографії на першій сторінці, і якщо пред'являється закордонний паспорт старого зразка.
  1. реєстраційні документи, в які додаються оригінали та ксерокопії державного свідоцтва про реєстрацію, ліцензії та документи про оплату єдиного податку.
  2. Документи, що підтверджують платоспроможність заявника. Це можуть бути довідки або виписки з рахунків видані банком.
  3. Податкові звіти за останній період, довідки про сплату всіх податків і підтвердження відсутності заборгованостей.
  1. Дійсна довідка з місця роботи заявника, в якій буде вказана зарплата за шість останніх місяців.
  2. Довідка з банківської установи, обдивлятися стан рахунків і в якій буде вказано залишок за рахунками, без урахування депозитних рахунків і платіжних карт. Коштів має бути в розрахунку по 40 євро в день на одну людину.
  3. Дорожні чеки (оригінал та ксерокопія) та квитанції про їх оплату. Тревел-чеки повинні бути в розрахунку 40 євро на одного учасника поїздки в день.
  1. Копія студентського квитка (для студентів) та довідка, яка видана в місці проходження навчання та яка дозволяє відсутнім на проведених заняттях в зазначений у документі період.
  2. Поліс медстраховки, в якому мінімальне страхове покриття становить не менше ніж 30тис. євро. Термін дії цього полісу повинен покривати весь період перебування заявника в Литві і додатково ще п'ятнадцять днів на коридор.
  1. Якщо дитина відправляється в самостійну подорож, то необхідно оформити завірений нотаріусом письмовий дозвіл від обох батьків.
  2. Якщо дитина вирушає в поїздку з одним зі своїх батьків, то знадобиться також завірений дозвіл від другого батька із зазначенням «договір для виїзду в країни Шенгенської угоди», а також його копія.
  3. Коли у дитини немає другого батька, то потрібна наявність дозволу, який видано судом, або інший офіційний документ в якому підтверджується факт наявності тільки одного батька, в якості такого документа може виступати свідоцтво про смерть.
  4. Наявність ксерокопій громадянських паспортів батьків дитини.
  5. Наявність копії та оригіналу свідоцтва про народження.
  6. Наявність копії свідоцтва шлюбу батьків або ж їх розлучення.
  7. Школярам знадобиться пред'явити довідку зі школи.

Віза в ЛитвуПодаются документи в строго визначеному посольством порядку!

Терміни оформлення литовської візу:

5 робочих днів - стандартний з консульським збором у 35 євро.

3 робочих дня або при подачі (у разі технічної можливості у литовського посольства і наявності дозволу від співробітника консульства або особисто від начальника візового відділу) - термінове оформлення, при цьому консульський збір становитиме 70 євро.

 

Вартість оформлення віз Ви можете дізнатись завантаживши прайс-лист

ПРАЙС-ЛИСТ

Нашi контакти

(044) 209-99-93

(097) 164-44-40

01103, Україна, м. Київ, бул. Дружби Народiв, 26/1

Форма обратной связи